Menu

Forældrecrew

 

Vi er noge forældrepar som har sagt ja til at prøve kræfter med at koordinere og skabe mere liv i og omkring klubben. Vi er overbeviste om at det sociale liv kan blive bedre, og at det er vigtigt for fortsat at kunne tiltrække børn og unge til at spille fodbold i Nexø. Dette naturligvis sideløbende med at andre i klubben prioriterer det sportslige meget højt, således der er samspil mellem de to dele af sporten.
Det er ikke noget som sker "over night" (Rom blev ikke bygget på én dag). Tempoet afhænger meget af Jeres opbakning og lyst til at bidrage positivt.
Vi har holdt et indledende møde hvor alle forældre i ungdomsafdelingen var inviteret. På mødet fremkom rigtig mange gode ideer til fremtiden, så der er masser at tage fat på.
Det er ingen hemmelighed at klubhuset har en høj prioritet!
Hvis du ligger inde med en god ide, lidt overskydende arbejdskraft eller bare lyst til at bidrage med stort som småt - så sig endelig til!
Vi forventer at bruge siden til blandt andet at give informationer om forestående aktiviteter, og forhåbentlig på den måde få flere frivillige til at løfte opgaven.
Der er naturligvis plads til fri, konstruktiv og positiv dialog her på siden.