Menu

NYTÅRSTAFFEL 2018

image NYTÅRSTAFFEL 2018 I NB BORNHOLM
Erik Kristensen
15. januar 2018 kl. 23:24
Invitation til sponsorer og samarbejdspartnere

Kære Partnere i NB Bornholm,

"Nytårstaffel og -kur. I århundreder har Kongehuset og danskerne ønsket hinanden et glædeligt nytår og dermed lykke og velstand for hele riget"

På østsiden af Bornholm har vi et fodboldrige, der har bestået i over 100 år. Det skal det blive ved med. Faktisk har vi indenfor den sidste måned via vores fantastiske Masters afdeling oplevet en forvandling og totalrenovering af vores slot, Nexø Boldklub, så det er klar til dig og en ny spændende sæson i indbydende rammer.

Bestyrelsen i NB Bornholm har derfor fornøjelsen af, at invitere dig til:

Nytårs taffel d. 9. februar 2018 kl. 18:30 i klubhuset på Stadionvej 20, 3730 Nexø

Vi vil denne aften præsentere den nye bestyrelse, fortælle lidt om hvor vi er og hvor vi gerne vil hen. Vi vil også komme ind på nye spændende ideer, herunder et akademi.

Derudover vil vores sponsorchef Ole Eriksen fortælle lidt om nye tiltag og strategier for, hvordan vi sammen kan gøre en forskel. Her vil vi præsentere nye muligheder til fælles gavn.

Vi vil denne aften traktere dig med lidt godt til maven og ølsmagning fra vor lokale R60 v/Lasse Holmgaard

Invitationen er personlig og vi vil gerne bede dig om at svare på: fodbold@nbboldklub.dk senest 7. februar, så vi kan planlægge det videre forløb. 

Vi håber meget på at du vil investere nogle timer i et godt selskab og møde andre af vores samarbejdspartnere. Vi skal hygge og netværke J

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, NB Bornholm

Formand, Erik Kristensen