Menu

NB BORNHOLM SEJRER I TOPOPGØR

image Flot græstæppe banede vejen for sejr
08. april 2018 kl. 22:57
NB Bornholm sejrer 3-1 i topopgør

Øens hold besejrer gæstende HB 3-1 i forårets første hjemmekamp, der ovenikøbet var et vigtigt topopgør.

Københavnsseriens pulje 1 tegner til at blive en forårsgyser af rang, hvor flere hold har meldt sig ind i kampen om de adgangsgivende pladser til Danmarksserien. Alle kampe i dette forår bliver finaler, der er ikke plads til at vakle, hvis man vil være med i den absolutte top.

NB Bornholm har stemplet alvorligt ind! Lasse Holmgaards tropper har eksekveret effektivt, 3 kampe = 3 sejre.

Kampen mod et yderst kompetent og pænt spillende HB mandskab blev spændende fra start til slut. Hvert hold havde sine perioder, men for NBBs vedkommende var der aldrig vaklen i geledderne. Alle var koncentreret og med fuld fokus fra start til slut. Der blev udstrålet kløgt og overskud, sejret var fuldt fortjent.

Klubbens trofaste og loyale sværm af dedikerede frivillige havde gjort SE BYG ARENA's flotte græstæppe kampklart. ALLE spillere fra NB Bornholm OG HB's træner samt kampens 3 dommere Morten Hjorth Hansen, Peter Bech-Jensen og Jørgen Lund Jensen roste banen og dens beskaffenhed til skyerne. I den kontekst er det trist og lidet flatterende læsning, at åbne Bornholms Tidende fredag 6. april og overvære et helt igennem ensidigt og uimodsagt angreb på klubbens frivillige og deres fantastiske klargøring af  klubbens ypperste kampbane. VI kender vores egen bane, vores egen dræn og muldjord. Vi ved, hvad vi snakker om.

 

Respekt for NB Bornholm og deres frivillige!