Menu

NY SEJR, NYE POINT

image
17. april 2017 kl. 13:07

NB Bornholm til spillede sig Skærtorsdag 3 nye point, da B93 (2) blev sendt hjem til København med et 2-0 nederlag.

Og østerbroklubben fik ikke den bedste optakt til kampen, da de fik to sene afbud inden afrejsen, heraf var det en af spillerne, som skulle have spillertøjet med, hvilket de så ikke fik med. Samt kunne en tredje spiller ikke kommer over grænsen til Sverige, hvilket gjorde, at de på dagen måtte stille med elleve mand.

De indledte egentligt kampen ganske udmærket, hvor de fik tilspillet sig et par farlige dødbolde, men som hjemmeholdets forsvar - ført an af Christian "Sol" Soelberg, fik afvist uden problemer. Generelt var gæsterne gode til at få kørt bolden rundt, men trods en masse indlæg, fik de aldrig åbnet helt op for den bornholmske defensiv. Og efter 10-15 minutters spil begyndte NB Bornholm at spille sig mere og mere ind i kampen, hvor bornholmerne rent fysisk virkede overlegne. Det trak op til scoring, da hjemmeholdet i flere omgange havde tilspillet sig store chancer og endda haft bolden i netmaskerne, som så blevet underkendt grundet frispark i situationen.

Men da Lasse Andersen med et godt chip med venstrepoten fandt Claudi Espersen, som flot fik den taget med væk fra sin modstander og i fri position, blev han underløbet af en B93-spiller og dommeren takserede det til straffespark. Her sparkede Kacper Stukonis bolden i kassen, trods at målmanden havde en hånd på bolden. Efter 1-0 scoringen blev presset endnu større på B93, hvor bornholmerne virkede til at lugte blod. Og kort inden halveg forlængede Kacper Stukonis et langt indkast, hvor Lasse Andersen kom løbende ind i feltet og sikkert kunne sende den i netmaskerne til 2-0. Og 30 sekunder efter 2-0 scoringen kunne NB Bornholm lukke og slukke kampen, da en bold slap igennem B93 forsvaret og Claudi "Pyhn" Espersen kom én-til-én med målmanden, hvor han forsøgte at spille den på tværs til Lasse Andersen, men bolden blev for kort.

Til 2. halveg kom B93 igen godt ud, men hjemmeholdet havde trukket sig lidt tilbage på banen, hvor der blev spillet mere resultatorienteret fodbold. Og selvom gæsterne havde bolden meget og fik spillet den godt rundt på fløjene, så havde de ekstremt svært ved at bryde helt igennem det bornholmske forsvar, som hele tiden fik generet eller tacklet igennem inden det blev helt farligt. Derfor var det også NB Bornholm som var tættest på scoring i slutningen af kampen, da B93 havde fået et par gule kort, men det endte uden yderligere scoringer og derfor sluttede 2. halveg som den startede med en 2-0 føring til hjemmeholdet.

Generelt en rigtig god holdpræstation, hvor ingen spillere faldt igennem, hvor vi også fik vist, hvorfor der kun er gået 19 mål ind på os i 17 kampe. Næste kamp på programmet er allerede 2. Påskedag, hvor vi drager mod København for at møde Fk Prespa i Ryparken, som virker til at have stabiliseret sig her i foråret efter et noget sløjt efterårer. Så indstillingen og viljen skal være på samme niveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point!