Menu

2018 - NY STADIONSPONSOR!

image 2018 - NY STADIONSPONSOR!
Erik Kristensen
01. januar 2018 kl. 15:51
SE Byg er ny stadionsponsor

NB Bornholm kan hermed starte 2018 med en stor nyhed.

Med stolthed kan vi præsentere SE BYG som ny stadionsponsor gældende fra d. 01.01.2018

SE BYG, som indtil videre har været guldsponsor i klubben, har glædeligt valgt at opgradere sit sponsorat, så de fra det kommende år overtager navnet på Nexø Stadion, så det kommer til at hedde SE BYG ARENA.

Vores nye sponsorchef Ole Eriksen har også følgende at tilføje til den nye aftale; "Det er utroligt dejligt at et firma som SE Byg har valgt at bakke klubben op med dette sponsorat. Dette sponsorat gør en stor forskel for klubben og det viser at erhvervslivet gerne vil os som klub. Vi er meget taknemmelige og glæder os meget til samarbejdet."

SE BYG er et firma som til daglig udfører al slags tømrer- og snedkerarbejde, der har mange års erfaring i faget. Selve kundekontakten og servicen er i førersædet, hvor tingene tager den tid det nu engang tager. Arbejdet bliver gjort grundigt med omtanke og finesse, derfor sikrer SE BYG altid god kvalitet.

Ejeren af SE BYG Martin Olsen, som ofte ses i klubben, har følgende at sige omkring den nye aftale; "Jeg elsker at komme i klubben, som mine børn også er en del af og mener det er vigtigt med en god opbakning omkring førsteholdet, så alle de dygtige ungdomsspillere i NB har nogle at se op til og spejle sig i. Derfor er jeg meget glad for aftalen, som jeg er sikker på kommer til at gavne begge parter og glæder mig til årene der kommer. Rigtig godt nytår fra alle os i SE BYG."

Udover at have været guldsponsor i klubben gennem flere år, har SE Byg også vores anfører Kacper Stukonis ansat, hvilket begge parter er mere end tilfredse med.

Så fra det kommende år, vil NB Bornholm spille sine hjemmekampe på SE BYG ARENA, lad os håbe de kan overtage samme hjemmebanestatistik, som den fra i morgen af - tidligere stadionsponsor. Et stort tak skal også lyde til Familien Kjærstrup, som igennem en årrække har været stadionsponsor.